Продавець Instrum-mag розвиває свій бізнес на Prom.ua 13 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
493 відгуків
promo_banner

Зараз компанія не може швидко обробляти заявки клієнтів. Закази та повідомлення для компанії, приправлені та будуть оброблені пізніше. З наступного дня або декількох днів компанія продовжить роботу у звичайному режимі.приносимо своїизвинки...

Раєвської 17, Харків, Україна
+380 (66) 541-26-22
+380 (96) 636-17-45
"Instrum-mag" – це всі товари для життя по інтернет-цінам
Кошик

Політика конфіденційності

ПОЛІТИКА КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ

ПОЛІТИКА КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ «Інструм-маг»

Угоду про конфіденційність розроблено відповідно до вимог Закону України «Про захист персональних даних» та інших нормативних актів українського законодавства, що регламентують правові відносини, пов'язані зі збором, обробкою, зберіганням персональних даних, а також правом громадян на невтручання в особисте життя та правом на самовираження.

Інтернет-магазин інструм-маг, дбаючи про розвиток взаємовідносин з клієнтами, розуміючи важливість забезпечення охорони Ваших персональних даних, з метою вирішення можливих суперечностей і непорозумінь підготував Угоду про конфіденційність (політику конфіденційності), далі за текстом – «Політика конфіденційності», і умови користування веб-сайтом Інтернет-магазину https://stroyinstrument.com.ua/ далі за текстом – «сайт». Будь ласка, уважно прочитайте дану сторінку, оскільки інформація, викладена на ній є важливою для Вас як для Користувача сайту.

1. ВИЗНАЧЕННЯ ТЕРМІНІВ

1.1 В даній Політиці конфіденційності використовуються такі терміни:

1.1.1. Адміністрація сайту Інтернет-магазину (далі – Адміністрація сайту) » – уповноважені співробітники управління сайтом, діючі від імені інтернет-магазину https://stroyinstrument.com.ua/, які організують обробку персональних даних, а також визначає мету обробки персональних даних, склад персональних даних, які підлягають обробці, дії або операції, що здійснюються з персональними даними.

1.1.2. «Персональні дані» - будь-яка інформація, що відноситься прямо або побічно до певного або визначається фізичній особі (суб'єкту персональних даних).

1.1.3. «Обробка персональних даних - будь-яка дія (операція) або сукупність дій (операцій), які здійснюються з використанням засобів автоматизації або без використання таких засобів із персональними даними, включаючи збір, запис, систематизацію, накопичення, зберігання, уточнення (оновлення, зміну), використання, передача (поширення, надання, доступ), знеособлення, блокування, видалення, знищення персональних даних.

1.1.4. «Конфіденційність персональних даних» - обов'язкове для дотримання Адміністратором або іншим отримали доступ до персональних даних особою вимога не допускати їх поширення без згоди суб'єкта персональних даних або наявності іншого законного підстави.

1.1.5. «Користувач сайту Інтернет-магазину https://stroyinstrument.com.ua/ – особа, яка має доступ до Сайту, за допомогою мережі Інтернет і використовує Сайт інтернет-магазину.

1.1.6. «Cookies» — невеликий фрагмент даних, відправлений веб-сервером і зберігається на комп'ютері користувача, який веб-клієнт або веб-браузер кожен раз пересилає веб-сервера в HTTP-запиті при спробі відкрити сторінку відповідного сайту.

1.1.7. «IP-адреса» — унікальний мережевий адреса вузла в комп'ютерній мережі, побудованої за протоколом IP.

2.ПРЕДМЕТ ПОЛІТИКИ КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ

2.1. Користуючись сайтом або купуючи товар, пропонований на сайті , а також відповідаючи на запитання в анкеті при реєстрації та/ або оформленні покупки, користувач підтверджує, що дає згоду Інтернет-магазину https://stroyinstrument.com.ua/ та уповноваженим ним особам, на обробку персональних даних, а також що є повнолітньою особою.

2.2. Користувач дає згоду Адміністрація сайту на обробку отриманої інформації, включаючи збір, систематизацію, накопичення, зберігання, уточнення (оновлення, виправлення), використання, поширення, знеособлення, блокування, знищення персональних даних, вказаних в анкеті, з метою заходів, спрямованих на формування бази даних учасників, складання статистичної звітності, проведення маркетингових досліджень, а також здійснення взаємодії з користувачем, у тому числі по мережах електрозв'язку, включаючи направлення SMS-повідомлень та електронних листів, до відкликання такої згоди.

2.3. Користувач підтверджує свою згоду з тим, що Адміністрація сайту має право взаємодіяти з Користувачем шляхом здійснення прямих контактів з допомогою різних засобів зв'язку, включаючи, але не обмежуючись: поштова розсилка, електронна пошта, мережа Інтернет та ін

2.4. Персональні дані, дозволені до обробки в рамках цієї Політики конфіденційності, включають, але не обмежуються наступною інформацією:

2.4.1. ПІБ Користувача;

2.4.2. контактний телефон;

2.4.3. адреса електронної пошти (e-mail);

2.4.4. адреса доставки Товару;

 

2.4.5. місце проживання Користувача.

3.ЦІЛІ ЗБОРУ ТА ОБРОБКИ ПЕРСОНАЛЬНИХ ДАНИХ

3.1. Персональну інформацію Користувача Інтернет-магазину https://stroyinstrument.com.ua/ використовує в наступних цілях:

3.1.1. ідентифікації Користувача, зареєстрованого на сайті Інтернет-магазину, для оформлення замовлення і (або) укладення Договору купівлі-продажу товару дистанційним способом з Інтернет-магазином https://stroyinstrument.com.ua/.

3.1.2. надання Користувачеві ефективної клієнтської підтримки;

3.1.3. надання Користувачу персоналізованих Сервісів;

3.1.4. зв'язку з Користувачем, у тому числі направлення повідомлень, запитів та інформації, що стосуються використання Сервісів, надання послуг, а також обробки запитів та заявок від Користувача;

3.1.5. поліпшення якості Сервісів, зручності їх використання, розробка нових Сервісів і послуг;

3.1.6. надання інформації про товари, послуги, що реалізуються https://stroyinstrument.com.ua/, рекламних акціях, що проводяться https://stroyinstrument.com.ua/, відповідей на запити, а також виконання https://stroyinstrument.com.ua/ своїх зобов'язань перед споживачами товарів (послуг);

3.1.7. проведення статистичних та інших досліджень на основі знеособлених даних.

4.КАТЕГОРІЇ ЗІБРАНИХ ДАНИХ

4.1.Категорії Персональних даних, збір яких здійснює сайт (самостійно або за посередництвом третіх осіб, містять: Файли «cookie» і Дані про використання мережевих ресурсів.

4.2. Персональні дані можуть надаватися Користувачем самостійно або їх збір може автоматично здійснювати сайт при його використанні.
Якщо не вказано інше, сайт https://stroyinstrument.com.ua/ використовує файли cookie» (або інші засоби відстеження) для ідентифікації Користувачів і запам'ятовування встановлених ними глобальних параметрів налаштування виключно в цілях надання послуги, потрібної Користувачу.

4.3. Користувачі несуть відповідальність за Персональні дані третіх осіб, які вони отримують, публікують чи надають іншим особам, використовуючи сайт, і підтверджують, що у них є згода третьої особи на надання Даних Власнику.

5. СПОСОБИ І ТЕРМІНИ ОБРОБКИ ПЕРСОНАЛЬНИХ ДАНИХ

5.1. Обробка персональних даних Користувача здійснюється без обмеження терміну, будь-яким законним способом, в тому числі в інформаційних системах персональних даних з використанням засобів автоматизації або без використання таких коштів.

5.2. Користувач погоджується з тим, що Адміністрація сайту має право передавати персональні дані третім особам, зокрема, кур'єрським службам, організаціями поштового зв'язку, операторам електрозв'язку, виключно в цілях виконання замовлення Користувача, оформленого на Сайті Інтернет-магазину https://stroyinstrument.com.ua/, включаючи доставку Товару.

6. ПРАВА КОРИСТУВАЧІВ

6.1. Користувачі мають право в будь-який час дізнатися, чи збережені їх Персональні дані, та можуть звертатися до Адміністрації сайту, щоб дізнатися їх зміст і походження, перевірити їх достовірність, або попросити їх доповнити, змінити, оновити або виправити або перетворити у формат, що забезпечує анонімність, або блокувати будь-які дані, що зберігаються в порушення закону, а також виступити проти їх обробки за всіма без винятку законних підставах. Відповідні запити слід направляти Адміністрації сайту за адресою, вказаною в контактній інформації на сайті.

7. ПОЛІТИКА ВІДНОСНО ФАЙЛІВ COOKIE

7.1. Сайт збирає інформацію про відвідування наших веб-сайтів з метою одержання статистики відвідувань та ефективності їх використання, формування персонального підходу і адаптації до інтересів кожного користувача. Ми робимо це з допомогою різних технологій, одна з яких — cookie-файли. Це дані, які сайт може відправити вашому браузеру, і вони будуть збережені на вашому комп'ютері для подальшої ідентифікації його веб-сайтом.

7.2. Cookie-файли використовуються для оцінки ефективності веб-сайтів (наприклад, для вимірювання кількості відвідувачів і тривалості їх перебування на сайті), виявлення найбільш цікавих і відвідуваних тим і сторінок, а також для забезпечення зручності навігації та користування сайтом, без збору будь-якої персональної інформації. Також cookie-файли можуть бути використані для формування персонального підходу на основі вже наявного досвіду взаємодії користувача з сайтом і його уподобаннями. З плином часу ця інформація дозволяє поліпшити користувальницький досвід.

8. БЕЗПЕКА ПЕРСОНАЛЬНИХ ДАНИХ

8.1. Інтернет-магазин https://stroyinstrument.com.ua/ приймає необхідні організаційні та технічні заходи для захисту персональної інформації Користувача від неправомірного або випадкового доступу, знищення, зміни, блокування, копіювання, розповсюдження, а також інших неправомірних дій третіх осіб.

8.2. Дана Політика конфіденційності поширюється тільки на сайт Інтернет-магазину https://stroyinstrument.com.ua/. Якщо по посиланнях, розміщених на сайті останнього, Користувач зайде на ресурси третіх осіб, Інтернет-магазин за його дії відповідальності не несе.

8.3. Персональні дані Користувача можуть бути використані в юридичних цілях в суді або на етапах, що ведуть до можливого звернення до суду у зв'язку з тим, що сайт або послуги використовувалися неналежним чином.

Користувач обізнаний про те, що Администарция сайту може бути змушена повідомити персональні дані на вимогу органів державної влади.

9. ДОДАТКОВА ІНФОРМАЦІЯ ПРО ПЕРСОНАЛЬНИХ ДАНИХ КОРИСТУВАЧА

9.1. Крім інформації, що міститься у цих правилах забезпечення конфіденційності персональних даних, сайт може надавати Користувачеві за запитом додаткову і контекстуальну інформацію, що стосується конкретних послуг і сервісів або збору та обробки Персональних даних.

9.2. В цілях забезпечення роботи сайту та його технічного обслуговування, сайт і будь-які сторонні сервіси можуть вести файли, в яких реєструється взаємодія сайту з Користувачами (системні журнали), або використовувати з цією метою інші Персональні дані (зокрема, IP-адресу).

10. ДОДАТКОВІ УМОВИ

 

10.1.Адміністрація сайту має право вносити зміни в дану Політику конфіденційності без згоди Користувача.

10.2.Нова Політика конфіденційності набирає чинності з моменту її розміщення на Сайті інтернет-магазину, якщо інше не передбачено новою редакцією Політики конфіденційності.

10.3. У разі незгоди з будь-якими змінами, внесеними у Правила, Користувач повинен припинити користуватися сайтом і може вимагати, щоб Адміністрація сайту даних видалила його Персональні дані.

 

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner